طرز تهيه دلمه به، مقوي و پر انرژي

۱۴ بازديد

طرز تهيه دلمه به، مقوي و پر انرژي

 

مجموعه: آموزش انواع غذاها



 

درست كردن دلمه به, نحوه درست كردن دلمه به

طرز تهيه دلمه به، مقوي و پر انرژي

 

به سرشار از ويتامين هاي آ. و ب، و املاح آهكي و تانن است و داراي پروتيد، گلوسيد، ليپيد و آب است. صد گرم آن توليد ۱۱۲ كالري انرژي مي كند و مقوي قلب، معده و اعصاب است در اين مطلب مي خواهيم به شما دستور تهيه دلمه به را آموزش بدهيم.

 

مواد لازم دلمه به :

 گوشت چرخ كرده ۲۵۰ گرم 
 به ۳ عدد 
برنج  ۳ پيمانه 
 لپه ۶ قاشق سوپخوري 
رب گوجه ‌فرنگي ۳ قاشق سوپخوري
پياز خردشده ۲ قاشق سوپخوري
آلو خيس خورده ۶ عدد
زرشك و كشمش به مقدار لازم
گردو خردشده به مقدار لازم
پودر دارچين به مقدار لازم
جعفري خردشده به مقدار لازم
سركه و شكر به مقدار لازم
نمك و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

 

نكته: مقدار مواد براي 3 نفر كافي مي باشد.

 

طرز تهيه دلمه به :

برنج را از يك ساعت قبل خيس كنيد، سپس در آب جوش بريزيد و بعد از ۳۰ دقيقه آبكش كنيد. لپه ها را به مدت ۲ ساعت بپزيد و بعد داخل سبدي بريزيد.

 

يكي از پيازها را داخل روغن داغ شده تفت دهيد. بعد از اينكه نرم و طلايي شد، گوشت چرخ كرده، زردچوبه، فلفل سياه و نمك بريزيد و تفت دهيد، سپس يك قاشق سوپ خوري رب اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهيد.

 

در اين مرحله لپه و برنج را به گوشت اضافه كنيد. مقداري كشمش، زرشك، گردوي خرد شده، نمك و فلفل هم اضافه كرده و مواد را خوب با هم مخلوط كنيد. مواد را كمي با هم تفت دهيد، سپس تابه را از روي حرارت برداريد.

 

سر بِه ها را با دقت جدا كرده و با يك قاشق چاي خوري داخل آنها را به آرامي خالي كنيد؛ طوري كه بِه ها سوراخ نشوند. حالا بايد داخل بِه ها را با مخلوط حاصل پر كنيد و سپس سر بِه ها را بگذاريد.

 

پياز باقيمانده را داخل مقداري روغن سرخ كنيد تا نرم و طلايي شود، سپس زردچوبه و بقيه رب را اضافه كرده و تفت دهيد. مقداري نمك، فلفل و پودر دارچين هم بريزيد. آلوهاي خيس خورده و گوشت هاي بِه را هم اضافه كنيد. در صورت تمايل مقداري شكر و سركه هم اضافه كنيد تا سس ملس شود. حدود ۳-۲ ليوان آب اضافه كرده و صبر كنيد تا جوش بيايد، سپس بِه ها را داخل آن قرار دهيد؛ طوري كه نصف بِه ها داخل سس باشد. در تابه را بگذاريد و حدود ۴۵ دقيقه صبر كنيد تا بِه ها بپزند. (بيشتر بخوانيد: طرز تهيه دلمه كلم)

 

به ها را همراه با سس داخل ظرف مورد نظرتان بچينيد، آنها را با مقداري جعفري خرد شده تزئين و سرو كنيد.

احتمال گير افتادن گازهاي بادهاي خورشيدي در هسته زمين!


يك صبحانه گياهي انرژي بخش


طرز تهيه معجون انرژي زا


چيدمان انرژي بخش فنگ شويي براي ميز كار


طرز تهيه دلمه به، مقوي و پر انرژي


چگونه انرژي منفي را در خانه از بين ببريم؟


خرما اكسير بازيافت انرژي و جواني


ياد گرفتن صرفه جويي انرژي در خانه


نحوه صرفه جويي مصرف انرژي در خانه و محل كار


سايبان وسيله اي براي صرفه جويي در انرژي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.