طرز تهيه قيمه پلو + نكات مهمي كه بايد بدانيد |
||||||||||||||
مجموعه: آموزش انواع غذاها قيمه پلو يكي از انواع پلو هاي خوشمزه است كه مي توان آن را به عنوان سحري و افطاري و هم چنين براي غذاي نذري هم استفاده مي شود. مواد لازم براي تهيه ي قيمه پلو :
طرز تهيه قيمه پلو : براي تهيه ي قيمه پلو، ابتدا لپه را از قبل خيس كنيد تا نفخ آن گرفته شود. برنج را حدود 2 ساعت خيس كنيد و سپس آب لپه ها را دور بريزيد و آن را با آب بپزيد. در اين مرحله پياز را نگيني خرد كنيد و با كمي روغن تفت بدهيد سپس گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و تفت بدهيد لپه هاي پخته شده را آبكش كنيد و به گوشت ها اضافه كنيد و تفت بدهيد، اكنون رب گوجه فرنگي و نمك و فلفل و زردچوبه و مقداركمي دارچين بريزيد و تفت بدهيد و مقداري آب داخل آن بريزيد تا هم گوشت ها بپزند و مواد به خورد هم بروند.
سپس آب براي برنج بگذاريد، تا جوش بيايد و بعد برنج را داخل آن بريزيد و مقداري نمك و كمي زردچوبه داخل آن بريزيد.
زماني كه اطراف برنج نرم و وسط آن سفت بود آن را بكشي كنيد و در آخر داخل قابلمه روغن بريزيد و مواد ته ديگ تان را روي آن قرار بدهيد و سپس برنج را به صورت لايه لايه داخل قابلمه بريزيد. ما بين آن پودر دارچين هم بريزيد. و مقداري زعفران آبكرده روي آن بريزيد و آن را دم كنيد. نكاتي براي تهيه ي قيمه پلو: • براي پخت قيمه پلو مي توانيد به جاي گوشت چرخكرده از گوشت ريز خرد شده استفاده كنيد.
• قيمه پلو يكي از انواع پلوهاي نذري مي باشد. • طعم قيمه پلو، نزديك طعم لوبيا پلو است.
بيشتر بخوانيد: طرز تهيه خورش قيمه
• اين غذا را مي توانيد به صورت دمپختي هم تهيه كنيد. • براي تهيه ي انواع پلوهاي مخلوط برنج را خام تر (زنده تر) آبكش كنيد، تا بعد از دم كشيدن له نشود.
گردآوري: بخش آشپزي
|
دوشنبه ۰۸ دی ۹۹ | ۰۹:۳۸ ۱۴ بازديد
45 بهترین غذای دوم کنار مرغ و قیمه
در این مطلب غذاهای جانبی خوشمزهای که میتوان همراه با مرغ یا قیمه سرو کرد، معرفی شده است.
https://abhotel.ir/45-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%ba%d8%b0%d8%a7%db%8c-%d8%af%d9%88%d9%85-%da%a9%d9%86%d8%a7%d8%b1-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d9%88-%d9%82%db%8c%d9%85%d9%87/