طرز تهيه تارت توت فرنگي با بيسكويت پتي بور

۱۷ بازديد

طرز تهيه تارت توت فرنگي خوشمزه و مجلسي

طرز تهيه تارت توت فرنگي خوشمزه و مجلس


تزيين تارت توت فرنگي, طرز تهيه تارت توت فرنگي با شكلات, تارت توت فرنگي با كرم پاتيسير

طرز تهيه تارت توت فرنگي

طرز تهيه تارت توت فرنگي با كرم كاستارد ، ژله و شكلات

تارت توت فرنگي يك شيريني و دسر خوشمزه و مجلسي است كه ميتوانيد با انواع فيلينگ هاي خامه اي ، پنيري ، كاستارد يا كرم پاتيسير يا حتي مرباي توت فرنگي و ژله توت فرنگي داخلش را پر كنيد و رويش را با برش هاي توت فرنگي تزئين كنيد. 

تارت توت فرنگي مخصوص فصل بهار و تابستان است و ظاهري بسيار زيبا و مجلسي دارد ، شما ميتوانيد تارت را در قالب بزرگ يا قالب هاي تك نفره درست كنيد كه در اين صورت بايد خمير را دو برابر بگيريد. براي فيلينگ داخل تارت توت فرنگي ميتوانيد از انواع فيلينگ هاي خامه اي و پنيري ، كرم كاستارد ، كرم پاتيسير ، مرباي توت فرنگي و ژله توت فرنگي استفاده كنيد وسطح تارت را با برش هاي توت فرنگي به شكل دلخواهتان تزئين كنيد.

تارت توت فرنگي با شكلات 

مواد پوسته تارت توت فرنگي 

آرد  1/2 فنجان معادل 300 گرم
بادام  1/2 فنجان معادل  56 گرم
 پودر قند 1/2 فنجان معادل 70 گرم
كره سرد 180 گرم با قطعات كوچك 
شير سرد 1/2 - 1 قاشق غذاخوري  (7 گرم -14 گرم)
عصاره وانيل 1 قاشق چايخوري

مواد لازم براي داخل تارت توت فرنگي

شكلات سفيد شيرين  400 گرم
خامه قنادي يا صبحانه  200 گرم 
مرباي توت فرنگي 300 گرم
توت فرنگي 1/2 فنجان
آب 120 گرم
شربت افرا يا شكردانه ريز 3قاشق غذاخوري
پودر ژلاتين 1/2 قاشق چايخوري

تارت توت فرنگي با كرم پاتيسير, تارت توت فرنگي با كرم كاستارد, تارت توت فرنگي

تارت توت فرنگي با شكلات

طرز تهيه تارت توت فرنگي با شكلات

فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود.

ظزف مخصوص پخت تارت را چرب كنيد و كناري بگذاريد. 

اين تارت توت فرنگي خوشمزه با گاناش شكلات تهيه ميشود در صورتي كه ميخواهيد تارت توت فرنگي بدون آرد ذرت داشته باشيد اين  دستور براي شما مناسب است.

مواد پوسته تارت بايد سرد باشد. ميتوانيد تمام موارد را در غذاساز بريزيد و يا در يك كاسه بزرگ بريزيد و با همزن برقي يا دستي مخلوط كنيد تا مواد به خورد هم بروند.

ميتوانيد خمير را با نوك انگشتان هم درست كنيد ولي به هيچ عنوان از كف دست استفاده نكنيد چون گرماي دست باعث روغن انداختن و سفت شدن خمير تارت خواهد شد. 

روي سطح كار پلاستيك پهن كرد و خمير تارت را با وردنه به اندازه قالب باز كنيد و به آرامي داخل قالب قرار دهيد و با دست كاملا به شكل كف و ديواره هاي قالب فرم دهيد تا كاملا ديواره ها را بپوشاند. 

در صورتي كه خمير گرم شده بود 20 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا خنك شود. 

كف تارت را چند بار چنگال بزنيد كه هنگام پخت خمير حباب نزند.

خمير تارت را به مدت 20 دقيقه در فر بپزيد تا طلايي و برشته شود. سپس كناري بگذاريد خنك شود.

براي تهيه مرباي توت فرنگي،  توت فرنگي ها را به همراه آب و شكر در قابلمه اي روي حرارت متوسط بپزيد تا كاملا نرم شوند. 

پودر ژلاتين را به مربا اضافه كنيد و با حرارت ملايم صبر كنيد تا كاملا حل شود. 

كمي كه مرباي توت فرنگي از حرارت افتاد داخل تارت بريزيد و در يخچال بگذاريد كاملا سرد شود.

بعد از سرد شدن كامل مربا ، خامه را روي حرارت بگذاريد و هر از گاهي هم بزنيد، وقتي از اطراف شروع به ريز جوش زدن كرد از روي حرارت برداريد و شكلات سفيد خرد شده را اضافه كرده و هم بزنيد تا ذوب شود. 

كمي كه از حرارت افتاد گاناش شكلات سفيد را روي تارت بريزيد و تارت را به مدت يك شب در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد. 

تارت توت فرنگي با كرم پاتيسير

مواد لازم تارت توت فرنگي با كرم پاتيسير

زمان آماده سازي : 1 ساعت

زمان پخت : 20 دقيقه

براي 6 نفر

مواد لازم براي خمير تارت توت فرنگي

كره 120 گرم
پودر قند 60 گرم
آرد 200 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانيل يك چهارم قاشق چاي خوري
نمك يك هشتم قاشق چاي خوري

مواد لازم براي كرم پاتيسير براي فيلينگ تارت توت فرنگي

آرد ذرت 100 گرم
شكر  150 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
شير نيم ليتر
كره 80 گرم
وانيل يك چهارم قاشق چاي خوري
توت فرنگي 1 تا 5/1 كيلو

دستور تهيه تارت توت فرنگي, تارت توت فرنگي با ژله, دستور پخت تارت توت فرنگي

تارت توت فرنگي با كرم پاتيسير

طرز تهيه تارت توت فرنگي با كرم پاتيسير

اگر بخواهيد تارت توت فرنگي بدون آرد ذرت درست كنيد بايد از درست كردن كرم پاتيسير صرف نظر كنيد و از بقيه روش ها استفاده نماييد.

براي تهيه خمير تارت ، پودر و قند و كره را با هم زن بزنيد تا نرم و يكدست شود.

زرده تخم مرغ و وانيل را اضافه كرده هم بزنيد تا كاملا كرم رنگ و پفكي شود. 

آرد و نمك را اضافه كرده به آرامي با قاشق به خورد مواد بدهيد. 

خمير بدست آمده را در پلاستيك گذاشته و به مدت 1 ساعت در يخچال بگذاريد تا استراحت كند و خنك شود. 

قالب تارت را چرب كنيد.

روي سطح كار پلاستيك بيندازيد و خمير را به شكل ظرف با وردنه باز كنيد و سپس به كمك پلاستيك روي ظرف برگردانده و با فشار انگشتان كاملا به فرم ظرف در آوريد.

كف خمير با چنگال چند جا سوراخ كنيد كه موقع پخت حباب نزند و در فري كه از قبل با دماي 180 درجه گرم شده به مدت 20 دقيقه بگذاريد تا بپزد. سپس كناري بگذاريد تا خنك شود. 

براي تهيه كرم پاتيسير زرده هاي تخم مرغ را به همراه شكر و وانيل هم بزنيد تا كرم رنگ و حجيم شود. 

آرد و شير را مخلوط نماييد و هم بزنيد كه هيچ گلوله اي نداشته باشد سپس روي حرارت قرار دهيد و مدام هم بزنيد تا غليظ شود. 

شعله را كم كرده و و حين هم زدن كم كم مخلوط زرده تخم مرغ و سپس كره را اضافه كنيد و از روي حرارت بردرايد. 

كرم پاتيسير را داخل پوسته تارت خنك شده بريزيد و كاملا رويش را صاف كنيد و كمي كه از حرارت افتاد روي تارت را با توت فرنگي پر كنيد. 

تارت توت فرنگي با كرم كاستارد

مواد لازم تارت توت فرنگي با كرم كاستارد

براي 6 نفر

آرد سفيد شيريني‌پزي (نول) ۲ پيمانه
شير سرد ۲ پيمانه
پودر قند ۱ قاشق غذاخوري
شكر يك‌سوم پيمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
كره ۳۰ گرم
كره سرد خرد شده ۱۲۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
توت فرنگي ۷۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوري
وانيل ۱ قاشق چاي‌خوري
نمك نصف قاشق چاي‌خوري
آب يخ ۱ تا ۲ قاشق چاي‌خوري

دستور تهيه تارت توت فرنگي, تارت توت فرنگي با ژله, دستور پخت تارت توت فرنگي

تارت توت فرنگي با كرم كاستارد

طرز تهيه تارت توت فرنگي با كرم كاستارد

براي تهيه كرم كاستارد ، 2 عدد زرده تخم مرغ را با شكر مخلوط نموده ، نشاسته ذرت را رويش الك كنيد و هم بزنيد يكدست شود. 

5 قاشق شير سرد را به مخلوط اضافه كرده هم بزنيد ، يكدست كه شد بقيه شير را هم كم كم حين هم زدن اضافه كنيد و سپس مواد را روي حرارت بگذاريد و مدام هم بزنيد تا غليظ شود. 

30 گرم كره و نيمي از وانيل را به كرم كاستارد اضافه كرده هم بزنيد يكدست شود. سپس قابلمه را از روي حرارت برداشت رويش را سلفون بكشيد كه رويه نبندد.

بعد از اين كه كرم كاملا خنك شده خامه را ا ضافه كرده مخلوط كنيد. 

خمير تارت را مطابق دستور قبل تهيه كنيد و بعد از خنك شدن داخلش را با كرم كاستارد پر كنيد و روي تارت را با توت فرنگي بپوشانيد و تزئين كنيد. 

تارت توت فرنگي, طرز تهيه تارت توت فرنگي, دستور تهيه تارت توت فرنگي

تارت توت فرنگي با ژله

طرز تهيه تارت توت فرنگي با ژله 

براي تهيه تارت توت فرنگي با ژله ميتوانيد يك بسته ژله توت فرنگي را مطابق دستور پشت بسته تهيه كنيد و توت فرنگي هاي ورقه شده را به آن اضافه نماييد و به مدت 2 ساعت در بخچال بگذاريد تا نيم بند شود سپس داخل خمير تارت بريزيد و يك شب در يخچال بگذاريد تا كاملا خودش را بگيريد.

يا اين كه ميتوانيد خمير تارت را تا نيمه با كرم پاتيسير يا كرم كاستارد يا خامه فرم گرفته پر كنيد و بعد از اين كه 1 ساعت در يخچال استراحت كرد و خودش را گرفت و رويش را با توت فرنگي تزئين كنيد و بعد از اين كه 2 ساعت در يخچال كاملا خنك شد، ژله توت فرنگي را در 2 يا 3 مرحله و كم كم روي تارت بريزيد و هر بار به مدت 10 دقيقه در فريزر بذاريد تا خودش را كمي بگيريد و تا پر شدن خمير تارت به اين كار ادامه دهيد.  دوباره روي ژله را ميتوانيد با خامه و توت فرنگي خيلي كم تزئين كنيد ، طوري كه كاملا روي ژله را نپوشاند. 

تارت توت فرنگي با پنير خامه اي

مواد لازم تارت توت فرنگي با پنير خامه اي

پنير خامه اي يا پنير ماسكارپونه 450 گرم
خامه غليظ 3 قاشق غذاخوري (45 ميلي ليتر)
عصاره وانيل 2 قاشق چايخوري
شكر 1+3/4 فنجان (220 گرم)
توت فرنگي 2+1/2 فنجان (500 گرم)
ژله 1/4 فنجان (80 گرم)

تارت توت فرنگي با كرم پاتيسير, تارت توت فرنگي با كرم كاستارد, تارت توت فرنگي

تارت توت فرنگي با پنير خامه اي

طرز تهيه تارت توت فرنگي با پنير خامه اي

خمير تارت را مطابق يكي از دستورهاي قبلي  درست كنيد و كناري بگذاريد خنك شود.

براي تهيه فيلينگ پنيري داخل تارت توت فرنگي ، خامه ، پنير ماسكارپونه و وانيل را با همزن بزنيد تا نرم و يكدست شود. 

شكر را حين هم زدن اضافه كنيد و بعد از اين كه شكر حل شد داخل خمير تارت را با فيلينگ پر كنيد. 

توت فرنگي ها را به صورت درسته يا حلقه شده روي فيلينگ پنيري به سليقه خودتان بچينيد.

ژله توت فرنگي را روي حرارت غير مستقيم ذوب كنيد  وبا برس روي توت فرنگي ها بماليد و تارت را به مدت 6 ساعت تا يك شب در يخچال بگذاريد بماند و كاملا خودش را بگيرد. 

تارت توت فرنگي با بيسكويت پتي بور

مواد لازم تارت توت فرنگي با بيسكويت پتي بور

بيسكويت پتي‌بور پودر شده ۱ و ½ ليوان فرانسوي دسته‌دار
كره آب كرده هم دما با اتاق ۶ قاشق غذاخوري
شكر دانه ريز يا پودر قند ۵۵ گرم

تزيين تارت توت فرنگي, طرز تهيه تارت توت فرنگي با شكلات, تارت توت فرنگي با كرم پاتيسير

تارت توت فرنگي با بيسكويت پتي بور

طرز تهيه تارت توت فرنگي با بيسكويت پتي بور

اگر ميخواهيد تارت توت فرنگي بدون فر درست كنيد به جاي استفاده از آرد براي تهيه پوسته تارت ، بايد پوسته تارت با بيسكويت آماده شود كه نيازي به پخت و قرار دادن در فر نداشته باشد.

براي تهيه تارت توت فرنگي بدون فر ، پودر بيسكويت را با كره و 1 قاشق غذاخوري شكر با نوك انگشت يا همزن برقي يا غذاساز مخلوط كنيد تا يكدست شود. 

كف قالب تارت را با كره چرب كرده و مخلوط بيسكويت را كف قالب ريخته با فشار كف قاشق به آن فرم دهيد تا كاملا به صورت يكدست كف و ديواره هاي قالب را بپوشاند.

قالب را به مدت 2 ساعت در يخچال بگذاريد تا كاملا سفت شود و داخلش را با يكي از فيلينگهاي دلخواه كه در بالا دستورش آمده و البته نبايد گرم باشد ، پر كنيد.

چه نوع توالت فرنگي و ايراني خريداري كنيم؟


هر آنچه بايد پيش از خريد توالت فرنگي بدانيد


مهم‌ترين نكاتي كه در حين خريد توالت فرنگي بايد به آن توجه داشته باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.