طرز تهيه پاناكوتا انبه؛ يك دسر خوشمزه و پرطرفدار

۱۳ بازديد

طرز تهيه پاناكوتا انبه؛ يك دسر خوشمزه و پرطرفدار

به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران جوان، پاناكوتا انبه، يكي از دسر‌هاي خوشمزه و پرطرفدار ايتاليا است. در واقع پاناكوتا با انواع ميوه و تركيب خامه و شير تهيه مي‌شود كه امروز مي‌خواهيم رسپي پاناكوتا انبه را به شما آموزش دهيم. اين دسر معروف و خوش طعم براي افرادي كه طرفدار ميوه انبه هستند، بسيار عالي است. همچنين علاوه بر طعم عالي و فوق العاده اين دسر، مي‌توان به خاصيت مفيد آن به دليل وجود شير و انبه اشاره كرد. مطمئنا اين دسر خوشمزه براي كودكان نيز بسيار عالي خواهد بود و از طرفداران آن خواهند شد. مي‌توانيد اين دسر فوق العاده و خوشمزه را در منزل به راحتي آماده و سرو كنيد.


 

 

فروشگاه اسباب بازي

فروشگاه ليدي مد

فروشگاه رابوكالا

فروشگاه خانه چين


مواد لازم

انبه: ۱ عدد
ژله انبه: ۱ بسته
آب جوش: ۱٫۵ ليوان
شير: ۱ ليوان
شكر: ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه

ژله انبه را با آب جوش مخلوط و هم بزنيد تا كاملا حل شود.

انبه را پوست كرده و ريز خرد كنيد.

سپس انبه را با شير و شكر مخلوط كنيد.

بعد از خنك شدن ژله انبه، مخلوط شير را به ژله اضافه و هم بزنيد.

قالب مورد نظر خود را كمي چرب كنيد.

مايه پاناكوتا را در داخل آن بريزيد و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در يخچال بگذاريد تا آماده شود.

منبع: غذالند

انتهاي پيام/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.