طرز تهيه پاناكوتا انبه؛ يك دسر خوشمزه و پرطرفدار |
به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران جوان، پاناكوتا انبه، يكي از دسرهاي خوشمزه و پرطرفدار ايتاليا است. در واقع پاناكوتا با انواع ميوه و تركيب خامه و شير تهيه ميشود كه امروز ميخواهيم رسپي پاناكوتا انبه را به شما آموزش دهيم. اين دسر معروف و خوش طعم براي افرادي كه طرفدار ميوه انبه هستند، بسيار عالي است. همچنين علاوه بر طعم عالي و فوق العاده اين دسر، ميتوان به خاصيت مفيد آن به دليل وجود شير و انبه اشاره كرد. مطمئنا اين دسر خوشمزه براي كودكان نيز بسيار عالي خواهد بود و از طرفداران آن خواهند شد. ميتوانيد اين دسر فوق العاده و خوشمزه را در منزل به راحتي آماده و سرو كنيد.
مواد لازم انبه: ۱ عدد طرز تهيه ژله انبه را با آب جوش مخلوط و هم بزنيد تا كاملا حل شود. انبه را پوست كرده و ريز خرد كنيد. سپس انبه را با شير و شكر مخلوط كنيد. بعد از خنك شدن ژله انبه، مخلوط شير را به ژله اضافه و هم بزنيد. قالب مورد نظر خود را كمي چرب كنيد. مايه پاناكوتا را در داخل آن بريزيد و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در يخچال بگذاريد تا آماده شود. منبع: غذالند انتهاي پيام/ |
سه شنبه ۱۶ دی ۹۹ | ۱۱:۴۷ ۱۳ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است