طرز تهيه كاچي |
||||||||||||||
مجموعه: آموزش شيريني پزي
مواد لازم براي كاچي :
* ادويه هاي مخصوص كاچي :
طرز تهيه كاچي مخصوص : ابتدا آب و شكر را در ظرفي ريخته و روي حرارت ملايم اجاق گاز بگذاريد تا شكر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه كنيد تا مخلوط آب و شكر قوام پيدا كند. شيره قوام يافته بايد مانند شيره مربا غليظ و كشدار شود. دقت داشته باشيد گلاب را در مرحله پاياني قوام آمدن شيره اضافه كنيد تا عطر آن از بين نرود. بعد از اين مرحله كره يا روغن را در يك ظرف ريخته و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد. پس از اينكه كره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا آرد تغيير رنگ پيدا كرده و طلايي متمايل به قهوهاي شود. حالا ادويه ها را يكي يكي اضافه كرده هم مي زنيم تا كاملا با آرد و روغن مخلوط شوند و عطر ادويه ها در بيايد، پس از آماده شدن آرد و ادويه ها، شيره را به آن اضافه كنيد و مرتب آن را روي شعله ملايم اجاق گاز به هم بزنيد تا صاف و يكدست شود اگر احساس كرديد بيش از حد كاچي سفت شده است يك پيمانه ديگر آب اضافه كنيد. اين مرحله حداقل ۵ دقيقه به طول مي انجامد. در اين مرحله بايد كاچي را دم كنيد.
بنابراين قابلمه را روي شعله پخش كن قرار داده و روي در آن دم كني بگذاريد. اجازه بدهيد تا حدود ۲۰ دقيقه كاچي دم بكشد. بعد از اين مدت آن را در ظرف مورد نظر بريزيد روي آن را با پودر گردو و پسته و بادام تزيين كنيد و سرو كنيد. غلظت كاچي بايد مانند فرني نه خيلي سفت و نه خيلي شل باشد. مي توانيد هر كدام از ادويه ها را كه خواستيد از دستور حذف كنيد. اين كاچي چون براي بعد از زايمان بود من از تمام ادويه ها استفاده كردم. كاچي براي خانمهايي كه تازه زايمان كردند عالي است و توصيه مي شود دو روز بعد از زايمان مصرف شود نه روز اول.
|
سه شنبه ۱۶ دی ۹۹ | ۱۱:۳۹ ۹ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است