طرز تهيه كاچي

۹ بازديد

طرز تهيه كاچي

مجموعه: آموزش شيريني پزي

 

مواد لازم براي كاچي :

آرد گندم  يك پيمانه
 كره يا روغن  ۱۰۰_۱۵۰ گرم
 شكر  ۱ پيمانه
 گلاب  يك‌ چهارم پيمانه
زعفران ساييده شده به ميزان دلخواه
آب ۳ پيمانه
ادويه هاي مخصوص كاچي از هر كدام يك‌ چهارم قاشق چايخوري

 

* ادويه هاي مخصوص كاچي :
دارچين، زيره، فلفل سياه، رازيانه، پودر زنجبيل، زردچوبه خيلي كم، پودر هل، پودر تخم گشنيز كه ميزان آن بستگي به ذائقه خودتان است من تقريبا از هر كدام يك‌ چهارم قاشق چايخوري ريختم ولي دارچين را كمي بيشتر ريختم.

 

طرز تهيه كاچي مخصوص :

ابتدا آب و شكر را در ظرفي ريخته و روي حرارت ملايم اجاق گاز بگذاريد تا شكر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه كنيد تا مخلوط آب و شكر قوام پيدا كند. شيره قوام يافته بايد مانند شيره مربا غليظ و كشدار شود. دقت داشته باشيد گلاب را در مرحله پاياني قوام ‌آمدن شيره اضافه كنيد تا عطر آن از بين نرود.

فروشگاه اسباب بازي

فروشگاه ليدي مد

فروشگاه رابوكالا

فروشگاه خانه چين

بعد از اين مرحله كره يا روغن را در يك ظرف ريخته و روي حرارت ملايم اجاق‌ گاز قرار دهيد. پس از اينكه كره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا آرد تغيير رنگ پيدا كرده و طلايي متمايل به قهوه‌اي شود. حالا ادويه ها را يكي يكي اضافه كرده هم مي زنيم تا كاملا با آرد و روغن مخلوط شوند و عطر ادويه ها در بيايد، پس از آماده ‌شدن آرد و ادويه ها، شيره را به آن اضافه كنيد و مرتب آن را روي شعله ملايم اجاق‌ گاز به هم بزنيد تا صاف و يكدست شود اگر احساس كرديد بيش از حد كاچي سفت شده است يك پيمانه ديگر آب اضافه كنيد. اين مرحله حداقل ۵ دقيقه به طول مي انجامد. در اين مرحله بايد كاچي را دم كنيد.

 

بنابراين قابلمه را روي شعله ‌پخش كن قرار داده و روي در آن دم كني بگذاريد. اجازه بدهيد تا حدود ۲۰ دقيقه كاچي دم بكشد. بعد از اين مدت آن را در ظرف مورد نظر بريزيد روي آن را با پودر گردو و پسته و بادام تزيين كنيد و سرو كنيد. غلظت كاچي بايد مانند فرني نه خيلي سفت و نه خيلي شل باشد. مي توانيد هر كدام از ادويه ها را كه خواستيد از دستور حذف كنيد. اين كاچي چون براي بعد از زايمان بود من از تمام ادويه ها استفاده كردم. كاچي براي خانمهايي كه تازه زايمان كردند عالي است و توصيه مي شود دو روز بعد از زايمان مصرف شود نه روز اول.


گردآوري: بخش آشپزي

 

كاسه و پياله
سيني
شيريني خوري
بستني خوري
ميوه خوري
پارچ، بطري و ليوان
قاشق، چنگال و كارد
آسياب نمك و فلفل
سس خوري و آبليمو خوري
سرويس قاشق، كارد و چنگال
سرويس غذاخوري
كلمن و فلاسك
ظروف يكبار مصرف
ابزار مهماني
بشقاب
روميزي، رانر و زير بشقابي
سفره
معرفي سايت هاي جالب
ساير لوازم آشپزخانه
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.