طرز تهيه انواع آبگوشت قرمه |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
مجموعه: آموزش انواع غذاها اگر به شهر همدان سفر كرديد علاوه بر ديدني هاي تاريخي و طبيعي شهر همدان پيشنهاد مي كنيم كه حتماً از غذاهاي لذيذ آن نيز استفاده كنيد و تجربه آن را از دست ندهيد. يكي از اين غذاهاي خوشمزه و لذيذ كه بايد تجربه كنيد آبگوشت قورمه همدان يا قورمه سبزي همداني است. اين غذا باب ميل افرادي است كه هم به آبگوشت علاقه دارند و هم به قورمه سبزي.
آبگوشت قرمه سبزي همدان مواد لازم براي 6 نفر :
طرز تهيه آبگوشت قورمه سبزي همداني : براي پخت آبگوشت قرمه سبزي ابتدا پياز را ريز خرد كنيد و با روغن كمي تفت بدهيد. سپس گوشت را به آن اضافه كنيد و كمي سرخ كنيد. بعد از آن سبزي را اضافه كنيد و مقداري تفت بدهيد در آخر لوبياها را اضافه كنيد و مقداري زردچوبه و فلفل بريزيد نمك را در آخر اضافه كنيد تا گوشت و لوبيا سريع تر بپزند.
روي آن را آب جوش بريزيد و در قابلمه را بگذاريد تا غذا به آرامي و كاملا بپزد. زماني كه لوبيا و گوشت ها نرم شدند سيب زميني هاي پوست گرفته و خرد شده و پودر ليموعماني و نمك را اضافه كنيد. بعد از پختن مواد و بعد از جوش آخر تخم مرغ را جداگانه بكشنيد و هم بزنيد و با غذا مخلوط كنيد و هم بزنيد و زماني كه از گخته شدن تخم مرغ ها مطمئن شديد آن را خاموش كنيد. آبگوشت قرمه سبزي را مي توانيد داخل زودپز بپزيد و پخت آن را سريع تر كنيد. اگر داخل زودپز پختيد پياز، گوشت، لوبيا، سبزي، نمك و فلفل وزردچوبه را اضافه كنيد و در آن ببنديد و بعد از پخته شدن سيب زميني و ليمو عماني را اضافه كنيد. زماني كه سيب زميني ها پختند و خورش جا افتاد تخم مرغ ها را جدا بشكنيد و به آن اضافه كنيد و هم بزنيد زماني كه تخم مرغ ها پختند آبگوشت قرمه سبزي شما آماده است. نكاتي براي آبگوشت قرمه سبزي : • آبگوشت را با ماست ساده و پرچرب ميل كنيد.
• مي توانيد از ليمو عماني كامل استفاده كنيد اينگونه ترشي آن كمتر مي شود و حتما بايد آن را سوراخ كنيد و در آب قرار بدهيد.
• براي پخت آبگوشت قرمه سبزي مي توانيد از لوبيا قرمز و لوبيا چيتي استفاده كنيد. • براي پخت آبگوشت قرمه سبزي از گوشت پرچرب استفاده كنيد.
• سبزي اين آبگوشت همان سبزي قرمه سبزي است.
آبگوشت قرمه با لپه مواد لازم آبگوشت قرمه :
طرز تهيه آبگوشت قرمه : كمي از دنبه گوسفند يا كره را در قابلمه آب كنيد و پيازها را 4 قسمت كنيد و در آن تفت بدهيد در حدي كه نيمه سرخ شوند.
گوشت را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد و سپس لپه را بشوييد و به مواد اضافه كنيد و مقداري تفت بدهيد.
پس از آن 6 پيمانه آب به غذا اضافه كنيد و اجازه دهيد غذاي شما بپزد.
پس از پخته شدن گوشت و لپه ليمو عماني و نمك و فلفل و سبري قرمه خرد شده را به آبگوشت اضافه كنيد و اجازه بدهيد غذا كاملا جا بيفتد.
نكاتي براي آبگوشت قرمه • مي توانيد در اين غذا از سيب زميني هم استفاده كنيد به اين ترتيب كه آن را شسته و خرد كنيد و با اضافه كردن سبزي به غذا بيفزاييد.
• اين غذا رب گوجه فرنگي ندارد و به دليل وجود سبزي و زردچوبه رنگ به خصوصي دارد. اگر دوست داريد به آن زعفران يا رب اضافه كنيد فقط دقت كنيد رب را در آخر و به صورت سرخ شده در غذا بريزيد.
• اين غذا معولا گوشت كوبيده ندارد و مواد آن به همراه آب آن خورده مي شود اما مي توانيد آن را شبيه آبگوشت ساده سرو كنيد. • به جاي ليمو عماني مي توانيد از گرد ليمو يا گرد غوره و همچنين آبليمو استفاده كنيد.
گردآوري: بخش آشپزي |
دوشنبه ۰۸ دی ۹۹ | ۰۸:۰۴ ۱۱ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است