طرز تهيه چيزكيك توت فرنگي روز عشق |
||||||||||||||||||||
مجموعه: آموزش شيريني پزي دسرهاي قلبي كه خودتان درست مي كنيد يكي از بهترين ايده ها براي پذيرايي از كساني است كه دوست شان داريد. اين بار با توت فرنگي يك دسر قلبي جذاب درست كنيد. مواد لازم چيزكيك توت فرنگي :
مواد لازم براي لايه ي ژله اي توت فرنگي تازه :
مواد لازم براي لايه پنيري :
طرز تهيه چيز كيك توت فرنگي مناسب روز عشق : ۱۵۰ گرم كره را در ظرف مخصوص مايكروفر قرار دهيد. روي آن كاور گذاشته و در بالاترين درجه به مدت ۳۰-۴۰ ثاتيه در ماكرو قرار داده تا كاملا ذوب شود. يك ظرف مستطيلي پيركس را با كره كاملا چرب كنيد. بيسكوئيت ها را در غذاساز ريخته تا كاملا خرد شوند.
بيسكوئيت هاي خرد شده را در يك كاسه ي بزرگ ريخته و كره ذوب شده را به آن اضافه كنيد. خوب با هم مخلوط كنيد تا يكدست شوند. مخلوط را در كف ظرف پيركس بريزيد و خوب فشرده كنيد. وقتي خوب فشرده و يكدست شد،ظرف را در چند ساعتي در يخچال قرار داده تا كراست آماده شود.
پودر ژلاتين را در يك كاسه بريزيد. ۱ و ۱/۴ پيمانه آب جوش را به آن اضافه كنيد. خوب هم بزنيد تا ژلاتين حل شود و مخلوط شفاف شود سپس كنار بگذاريد تا سرد شود.
پنير خامه اي را در يك كاسه ي بزرگ قرار دهيد .۲/۳ پيمانه شكر را به آن اضافه كنيد. با همزن پنير خامه اي و شكر را آنقدر بزنيد تا سبك و پفكي شود.(پنير خامه اي بايد در دماي محيط خوب نرم شده باشد،در غير اينصورت زدن سخت مي شود) عصاره وانيل را به مخلوط پنيري اضافه كنيد.
ژلاتين سرد شده را نيز به مخلوط اضافه كنيد خوب بزنيد تا مايع يكدستي حاصل شود. كراست رو از يخچال خارج كرده و با چنگال سوراخ هايي روي سطح آن ايجاد مي كنيد. مايع پنيري را روي كراست ميريزيد سپس ظرف را ۱۰ دقيقه در دماي محيط كنار مي گذاريد. در اين مدت توت فرنگي ها را شكل قلب برش ميزنيم.به اين صورت كه اول از وسط نصف كرده و يك v شكل از آن جدا مي كنيم.
سپس هر نصف توت فرنگي را روي لايه ي پنيري مي چينيد. روي ظرف سلفون كشيده و حداقل ۴ ساعت تا يك شب در يخچال مي گذاريد. از ژله ي توت فرنگي براي لايه ي بالايي استفاده مي كنيد ۱۶۰ گرم پودر ژله را در يك كاسه مي ريزيد.
۱ و ۱/۲ پيمانه آبجوش را به آن اضافه مي كنيد. خوب هم ميزنيم تا پودر ژله حل شود و مايه شفاف شود. سپس ۱ و ۱/۲ پيمانه آب سرد را اضافه مي كنيد ژله را كنار ميگذاريد تا كاملا در دماي محيط سرد شود.سپس روي لايه ي پنيري ميريزيد.(حتما دقت كنيد ژله كاملا خنك شده باشد)
روي آن سلفون كشيده و دوباره براي حداقل ۴ ساعت در يخچال قرار مي دهيد. با چاقوي تيز برش بزنيد و در ظرف سرو بگذاريد. (چاقو را بعد از هربار برش زدن در آبجوش زده و با حوله خشك كنيد و بعد برش بزنيد تا برش هاي شما زيباتر شود) منبع : sarashpazpapion.com |
دوشنبه ۰۸ دی ۹۹ | ۰۷:۵۹ ۹ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است