طرز تهيه سوپ جوجه و ذرت با شير؛ درمان فوري سرماخوردگي

۱۰ بازديد

طرز تهيه سوپ جوجه و ذرت با شير؛ درمان فوري سرماخوردگي

به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران جوان،  اگرچه ممكن است تصور كنيد كه خوردن سوپ جوجه نمي‌تواند درمان موثري براي بيماران مبتلا به سرماخوردگي يا آنفلوآنزا باشد، اما بهتر است به سوپي كه مادرتان براي شما تهيه كرده اطمينان داشته باشيد، چرا كه طبق بررسي‌ها خوردن سوپ جوجه مي‌تواند نقش موثري در بهبود سرماخوردگي داشته باشد.

مواد لازم براي سوپ جوجه و ذرت تازه با شير:
سينه جوجه پوست كنده، بدون استخوان يا ران مرغ ۳۵۰ گرم
ذرت شيري ۴ عدد
آب جوجه كم نمك مقداري
فلفل دلمه‌اي تكه شده ۱ عدد
شير يك فنجان
سيب زميني تكه شده ۱/۴ و ۱ فنجان
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
فلفل قرمز خرد شده (به دلخواه) به ميزان لازم


حوله
دمپايي
بند سيار
پرده حمام
ليف

طرز تهيه سوپ جوجه و ذرت تازه با شير:
آب جوجه و جوجه و ذرت را در ظرف ريخته و در آن را بسته و با درجه حرارت بالا گرم مي‌كنيم تا جوش بيايد و سپس شعله را كم مي‌كنيم. بعد از ۱۲ دقيقه يا وقتي كه جوجه ديگر صورتي نبودند جوجه‌ها و ذرت را خارج كرده و تكه تكه مي‌كنيم.

فلفل دلمه اي‌ها را به آب جوجه اضافه مي‌كنيم. شير و سيب زميني‌ها را با هم مخلوط كرده و هم مي‌زنيم و به آب جوجه اضافه مي‌كنيم. جوجه‌ها را با چنگال تكه تكه مي‌كنيم و ان‌ها را به آب جوجه بر مي‌گردانيم.

ذرت‌ها را از وسط از چوب ان نصف مي‌كنيم و آن‌ها را نيز به ظرف روي اجاق بر مي‌گردانيم. نمك و فلفل را اضافه مي‌كنيم.

روي سوپ جوجه و ذرت تازه با شير را مي‌توانيم با فلفل دلمه‌اي و فلفل قرمز باقي مانده تزئين مي‌كنيم. غذا آماده سرو است.

منبع: بيتوته

انتهاي پيام/

پاورپوينت دانش آموزي
مقاله و تحقيق دانشجويي
پاورپوينت علمي
سي ان سي و پرينتر سه بعدي و ليزر
گرافيگ
متفرقه
معماري
كتاب
طرح توجيهي و كارآفريني
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.