نكات مهم آشپزي - 3 |
|
مجموعه: نكات مهم آشپزي ▪ هنگام پختن گوجه فرنگي مقدار خيلي كمي شكر به اندازه يك نوك انگشت به آن اضافه كنيد.طعم گوجه فرنگي حفظ خواهد شد. ▪ خيار سالاد را با پوست خورد كنيد.پوست خيار طعم جالبي به سالاد شما مي بخشد. ▪ مقداري جوش شيرين داخل آب سماور يا كتري ريخته آن را بجوشانيد جرمها برطرف مي شود. ▪ ليمو را پيش از آبگيري مدت ۱۵ دقيقه درون آب داغ بيندازيد،آب آن تقريبا دو برابر خواهد شد. ▪ براي جلو گيري از خشك و سفت شدن پنير، روي طرف بريده شده آن كره يا روغن بماليد . ▪ براي آنكه زرده تخم مرغ درست در وسط تخم مرغ قرار گيرد،هنگام پختن تخم مرغ ها در آب،آنها را بهم بزنيد. ▪ پس از آنكه مرغ را آرد زديد،مدت يك ساعت آن را سرد كنيد. اينكار باعث خواهد شد كه هنگام سرخ كردن مرغ،پوشش آن بهتر چسبيده از هم نپاشد. ▪ دانه هاي ذرت را بايد هميشه در فريزر نگاهداري كنيد.نه تنها تازه مي ماند،بلكه انجماد،از چروكيده شدن آن جلوگيري خواهد كرد ▪ هنگام پختن نخود و لوبيا و ساير حبوبات،هيچگاه به آن نمك نزنيد،زيرا سخت خواهد پخت. ▪ براي زود جوش آمدن آب سماور،ابتدا آن را تا نيمه از آب پر كنيدو پس از گرم شدن،بقيه آب را به آن اضافه كنيد.
منبع : آكاايران
|
جمعه ۲۸ آذر ۹۹ | ۱۵:۱۷ ۱۲ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است