مجموعه: نكات مهم آشپزي از روي ظاهر فلفل هم تا حدي مي توانيد ميزان تندي فلفل را تشخيص دهيد .
دانه هاي فلفل تندترين قسمتهاي اين گياه هستند. اما همه فلفل ها مثل هم نيستند برخي از آنها تندي بسيار كمي دارند و برخي از آنها آنقدر تند هستند كه بايد با دستكش آنها را برداريم . اگر شما هم جزء كساني هستيد كه دوست داريد تشخيص دهيد چه فلفلي تند است و چه فلفلي تندي كمتري دارد مي توانيد از روشي كه در اينجا ذكر مي كنيم استفاده كنيد.
دستورالعمل : وقتي مي خواهيد فلفل بخريد درباره ميزان تندي آن از فروشنده سئوال كنيد و اگر از فروشگاههاي بزرگ خريد مي كنيد بايد به توضيحات نوشته شده روي برچسب آن توجه كنيد . معمولا" بعد از قيمت ، روي برچسبها ميزان تندي فلفل نوشته مي شود.
به نمودار اسكوويل مراجعه كنيد. مقياس اسكوويل ، يك نوع شاخص اندازه گيري است كه براي نشان دادن ميزان تندي فلفل به كار مي رود.
از روي ظاهر فلفل هم تا حدي مي توانيد ميزان تندي فلفل را تشخيص دهيد . معمولا" هرچه فلفل ريزتر باشد تند تر است. هم فلفلهاي قرمز و هم فلفلهاي سبز مي توانند خيلي تند باشند بنابراين رنگ فلفل نمي تواند ملاك خوبي براي قضاوت كردن درباره تندي آن باشد.
به تازگي فلفل هم توجه كنيد و ببينيد فلفل بو داده است يا تازه . اگر فلفل چين و چروك شده و رنگش تيره تر شده است حتما" بو داده است . فلفل بو داده معمولا" تندتر از فلفل تازه است ، بنابراين اگر نمي خواهيد از فلفل هاي خيلي تند استفاده كنيد بهتر است از فلفل هاي تازه استفاده كنيد.
هشدارها : 1 - شما مي توانيد تندي فلفل را با خارج كردن دانه هاي داخل آن كاهش دهيد.
2 - وقتي قصد داريد فلفل هاي تند را به دست بگيريد حتما" دستكش بپوشيد و بعد از دست زدن به فلفل حتما" دستهايتان را بشوئيد تا پوستتان تحريك نشود .
منبع : aftabir.com
|